carpediem Admin
Mesaj Sayısı : 236 Kayıt tarihi : 18/05/08 Nerden : São Paulo/Brasil
| Konu: MySecretFolder v4.3 XP -- Dosylarınızı Gizleyin Ya da Kilitleyin Kimse Ulaşamasın Salı Mayıs 20, 2008 1:40 pm | |
| Programın Adı :MySecretFolder Sürümü : v4.3 Dil :İngilizce Kullanım İzni : sınırlı İşletim Sistemi : Windows XP İndirme Linki : http://www.winability.com/fglite/Sitesindeki Tanıtımı : Ortak kullanıma açık bir bilgisayarınız varsa, erişilmesini istemediğiniz kişisel klasörlerinizi tam anlamıyla koruyabilmek için geniş çaplı bir güvenlik sistemi oluşturmanız gerekir. Windows NT ya da 2000 kullanıcıları için en güvenli çözüm, sistemin kurulu olduğu ve klasörlerin yer aldığı diski NTFS formatında kullanmaktadır. Böylece klasör ve kullanıcı bazında güvenlik sağlayabilir, klasörlerinizi koruma altına alabilirsiniz. Ancak NTFS’in getirdiği kısıtlamalar işinize gelmiyor olabilir ya da işletim sisteminiz NT tabanlı bir işletim sistemi olmayabilir. Bu durumda MySecretFolder kullanarak klasörlerinizi koruma altına alabilirsiniz. Yazılım, çalıştırıldıktan sonra sizden bir yönetici şifresi oluşturmanızı istiyor. Tahmin edilmesi güç, unutulması kolay bir şifre seçerek sonradan karşılaşabileceğiniz problemleri engelleyebilirsiniz. Size Programı 4 Tane Resim İle Açıkladım | |
|
UmutKirman
| Konu: Geri: MySecretFolder v4.3 XP -- Dosylarınızı Gizleyin Ya da Kilitleyin Kimse Ulaşamasın Perş. Mayıs 22, 2008 9:29 am | |
| | |
|